Sponsors

Help bring REM to life

Spoštovani,

slovenski Rotaract klubi – podmladek Rotaryja – med 5. in 8. oktobrom 2017 organiziramo Rotaract European Meeting (v nadaljevanju: REM). Srečanje zajema uradni del s konferenco, predavanji in gala dogodkom ter turistične oglede in izlete. Njegova rdeča nit bosta zelenost Ljubljane in Slovenije, pospremili pa ga bomo s pre- in post-REM v dveh izbranih slovenskih regijah ter z izvedbo t. i. socialnega projekta in zbiranjem sredstev za dober namen. Namenili jih bomo vrstnikom iz socialno ogroženih družin ter štipendiranju mladih nadarjenih študentov.

Vabimo vas, da ga podprete s finančnimi ali materialnimi sredstvi. Iščemo sponzorje, ki se prepoznajo v rotarijskih vrednotah, podpirajo proaktivnost in družbeno delovanje mladih ter se zavedajo pomena naše naravno-kulturne dediščine in njene prepoznavnosti.

Naša država je za mnoge še neraziskana skrivnost. Želimo si, da jo čim več prijateljev iz tujine kar najbolje spozna in o njej razširi glas. Gre za tehnično in organizacijsko zahteven, a povezovalen in pester dogodek, ki se ga udeleži približno 400 rotaractovcev iz vse Evrope.

Veseli bomo, če se odzovete vabilu in nam pomagate soustvariti našo zeleno pravljico.

S prijaznimi pozdravi,
organizacijska ekipa REM Ljubljana 2017